Friday, October 15, 2010

Buat Setem Gambar Sendiri...

Haaaa....Kali ni nk promote kt korang pasal wat setem gambar sendiri ni...Tu la, mentang2 keje pos kn kena la promote ckit...Kalau nk tau, ni la keje sy kt ofis tu...Cetak setem customer.

Setem gambar sendiri ni nama komersial nye SetemKu atau dalam english MyStamp.

Harga nye x la mahal sgt pun, cuma RM19 untuk 1 helai. 1 helai tau bukan sekeping, 1 helai tu plak ada 20 keping setem 30sen...Hmmm, byk kn...Kalau untuk nilai setem 50sen plak RM28 sehelai.

Minimum order plak sehelai...Tapi kalau nk wat byk bleh la ambik yg pakej punya, kira murah skit la drpd wat yg sehelai2 tu. Kat bawah ni detail nye...

-Semua pakej berharga RM500-

Pakej Emerald - 34 helai setem 30sen
Pakej Diamond - 25 helai (12 helai setem 30sen dan 13 helai setem 50sen) 
Pakej Ruby - 20 helai setem 50sen

Ada 4 design yg boleh dipilih mengikut kesesuaian gbr.




No comments: